Aşağıdan Yukarıdan Yolun Sonu Göründü...

03.12.2013 16:51

Bir çok şehire yılın ilk kar yağışı geliyor. Peki kar yağışları ne zaman başlayacak? Nerelerde görülecek? Ne kadar sürecek? Örtü oluşacak mı? Hepsi ve daha fazlası için devam...

Yarın yurt genelinde havada bulutlar var. Ege ve İç Anadolu'nun güneyi, G. Doğu Anadolu'nun batısı ve Kars, Ardahan çevreleri yağışlı olacak. Yağışlar Doğu Karadeniz ve İç Anadolu'nun güneyinde kar şekline iken diğer bölgelerde yağmur şeklinde olacak.

Parşembe günü İç Anadolu'nun güneyi,G.Doğu Anadolu ve Hakkari çevrelerinde beklenen yağışlar G.Doğu Anadolu ve Adana çevrelerinde yağmur, diğer çevrelerde kar şeklinde olacak.

Cuma günü yurt genelinde hava parçalı çok bulutlu iken Hakkari'de hafif kar bekleniyor.

Cumartesi günü güneyden yağmur, kuzeybatıdan kar girişi yapıyor. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun batısında beklenecek yağışlar; Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyi ve Akdeniz'de yağmur, diğer bölgelerde kar şeklinde olacak. Sıcaklıkta hissedilir bir düşüş gözlemlenecek. Batıda kuzeyden, Ege'de güneyden rüzgarlar etkili olacak.

Pazar günü Trakya, Balıkesir ile Çanakkale arası ve batı ege harici tüm yurtta beklenen yağışların güneyde yağmur, diğer bütün bölgelerde kar şeklinde olması bekleniyor. 

Pazartesi ve salı günleri de marmara dahil birçok yerde kar bekleniyor.

Detayları haritadan inceleyebilirsiniz...

Reklamsizradyo.com
yapimAsamasinda Sitemiz şuanda yapım aşamasındadır. Lütfen daha sonra tekrar ziyaret ediniz.